>

Bemutatkozás - Kopasz Ügyvédi Iroda // Dr. Kopasz Gábor ügyvéd // Miskolc

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Bemutatkozás

 
Dr. Kopasz Gábor a Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán 2010. évben szerez jogi diplomát "cum laude" minősítéssel. A diploma megszerzését követően ügyvédjelöltéként dolgozik. Ügyvédjelölti feladatai kibővülnek és 2011. évtől ügyvivő szakértőként is dolgozik a Magyar Hivatalos Közbeszerzési Tanácsadó Kft-ben. 2011. évben részt vesz az Európai Bizottság által Brüsszelben megrendezésre kerülő az európai közbeszerzési piac modernizálásáról szóló konferencián.

2012. évtől a Guba Ügyvédi Iroda ügyvédjelöltjeként dolgozik, ahol a klasszikus ügyvédjelölti feladatokon túl közbeszerzéssel, gazdasági és társasági joggal, kártérítési perekkel, követeléskezeléssel, ingatlanjoggal, valamint orvosi műhibaperekkel foglalkozik.

2015. évben leteszi jogi szakvizsgáját és megalapítja a Kopasz Ügyvédi Irodát, amelynek irodavezető ügyvédje lesz. Ezt követően az általa alapított ügyvédi iroda együttműködést hoz létre a Guba Ügyvédi Irodával.

2016. évben a Közbeszerzési Hatóság Dr. Kopasz Gábor ügyvédet felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadóként veszi nyilvántartásba.

2017. évtől meghívott előadóként előadásokat tart a Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Karának Polgári Eljárásjogi Tanszékén.

Dr. Kopasz Gábor miskolci ügyvéd, de tevékenységét az ország egész területén végzi. Az ügyvédi iroda elsősorban közbeszerzési tanácsadással, polgári peres és nem peres képviselettel, társasági és gazdasági joggal, valamint orvosi műhibaperekkel foglalkozik.
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz